024 373 44 05

Traa Telecom Business Point

Traa Telecom Business Point

Wie zijn we?
Traa Telecom is de leverancier en distributeur van mobiele telecom apparatuur voor voice en data, met klanten door heel Nederland. Wij zijn al 15 jaar actief in Telecom. In die jaren hebben we een respectabel marktaandeel verworven en ruime ervaring opgedaan. Voor zowel grote als kleine bedrijven hebben we maatwerkoplossingen en begeleiden we hun telecom wensen.

Wat doen we?
We beschikken over een eigen inbouwstation met gecertificeerde monteurs voor carkits, navigatie- en alarmsystemen en overige auto-elektronica. Traa Telecom is Business Partner voor KPN, T-Mobile, Yes Telecom, Vodafone en Telfort. Een Business Partner laat zich kenmerken door een betrouwbare service, een grote klantvriendelijkheid en de vaardigheid om kennis te vertalen in uw wensen.

Wat betekent dat voor u?
Door onze brede ervaring in verschillende bedrijfstakken en kennis van de diverse netwerken kunnen we u een goed en onafhankelijk advies geven. Aan de hand van onze “belfact” analyseren wij uw belgedrag op basis van minimaal 3 recente facturen. U krijgt dan per 06-nummer een abonnementsadvies.

Verder kunnen we efficiënt en snel inspringen op uw inbouw wensen voor uw wagenpark en kunnen we uw reparatietijd voor uw mobiele telefoons aanzienlijk verkorten door deze expertises in eigen beheer te hebben. Wij werken op loktaie door heel Nederland.

Ons persoonlijk contact met u!
U begrijpt persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat we u graag vaste contactpersonen willen geven. Deze personen weten precies wat er in uw bedrijf omgaat en kunnen daardoor ook snel schakelen.

Wij zijn dealer van o.a.

Carkits

 

Bury CC9060

U verwacht dat een state-of-the-art hands-free kit een uitstekende geluidskwaliteit kan bieden, eenvoudig te gebruiken is en ervoor zorgt dat u veilig in beweging kan blijven;                                                                de CC 9060 met touchscreen en DialogPlus stem controle systeem doet dat.

 

De spreker-onafhankelijke DialogPlus stem controle heeft een uniek systeem dat woorden herkent en zeer nauwkeurig is.

Hoe ingewikkeld de naam ook klinkt, hoe snel u een telefoonnummer opnoemt; de CC 9060 reageert direct op uw stem en wordt niet beïnvloed door achtergrond geluiden.

Parrot RKi8400

De Parrot RKi8400 is uitgerust met een MOSFET versterker van 200 watt, waardoor u een geheel nieuwe muziekervaring meemaakt. Voor een absoluut luistercomfort worden gesprekken en muziek geheel geïntegreerd in het audiosysteem van de auto en worden via de luidsprekers uitgezonden. De RKi8400 past zich aan alle muziekstijle aan door de ingebouwde equalizer en audio-effecten.

Bij de eerste aansluiting kopieert de Parrot RKi8400 automatisch de contacten uit het telefoonboek van uw mobiel. Om iemand te bellen kunt u de spraakherkenning gebruiken (druk op de groene knop) om de naam van het contact uit te laten spreken. Of u opent het telefoonboek en luistert terwijl de RKi8400 de namen uitspreekt.
Wanneer de naam voorbij komt die u wilt bellen bevestigt u met uw stem en de RKi8400 belt deze contactpersoon. U beantwoordt een inkomend gesprek door op de groene knop te drukken.

Parrot CK3100

De kit toont de informatie van uw mobiele telefoon op het LCD-scherm: nummer van inkomend gesprek, telefoonboek, laatst gebelde nummer… Handig: het scherm kan geïnstalleerd worden op het dashboard, waar u maar wilt, en biedt een optimale gezichtshoek voor extra comfort en leesbaarheid.

Wanneer de gebruiker plaatsneemt in zijn auto, zet hij het contact aan en de kit brengt onmiddellijk de verbinding met de telefoon tot stand. Dankzij de functie ‘spraakherkenning’ dicteert hij een naam, en de carkit belt automatisch het nummer van de betrokken persoon. Absoluut veilig.

De speakers van de auto geven de stem van de contactpersoon perfect weer. De microfoon pikt de stem op en filtert het omgevingsgeluid. De autoradio wordt automatisch onderbroken als u gebeld wordt, ten behoeve van een goed verstaanbaar gesprek.                                              De CK3100 LCD is compatibel met alle op de markt verkrijgbare Bluetooth telefoons.

Parrot MKi9200

De Parrot MKi9200 heeft talent voor muziek.

Hij wordt geleverd met een speciale kabel en pas zich aan alle muziekbronnen aan: iPod, iPhone, USB-sleutel, Bluetooth-Stereo (A2DP) telefoon, MP3-speler of iedere andere analoge draagbare muziekspeler.

De Parrot MKi9200 heeft bovendien een SD/HC compatibele SD-kaartlezer aan de zijkant van het scherm.

De MKi9200 toont de complete afspeellijst met de naam van de artiest, de titel van de song en zelfs in kleur de hoes van het bijbehorende album, als deze in de iPod, iPhone of op de USB-sleutel is opgeslagen.

De muziek wordt afgespeeld op alle luidsprekers van de auto zodat de bestuurder en passagiers kunnen genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de adembenemende effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.

Traa Telecom Business Point

Tevredenheid gegarandeerd

Bel ons om een afspraak te maken

0243734405

of

Heeft u een specifieke vraag of heeft u een opmerking? Dan kunt u onderstaand formulier gebruiken om in contact te komen met Pascal Traa

4 + 7 =